The City of London Law Society Training Committee

Diversity, equity and inclusion workshop

Thursday, 27 April 2023, Norton Rose Fulbright

UK times (BST)	Session	Presenter(s)
09.00-09:30 (30 mins)	Event registration and refreshments	
09:30-10:00 (30 mins)	Neurodiversity Thinking differently about neurodiversity	Jessica Ramy (Business Development Executive, Herbert Smith Freehills)
		Richard Fisk (Pro Bono and Inclusion Manager, Addleshaw and Goddard)
		Daniel Aherne (Founder, Adjust)
	The importance of talking about neurodiversity at work	Concetta Scrimshaw (Trainee Solicitor, Pinsent Masons)
		Sol App (?)
10:00-10:30 (30 mins)	LGBT+	
	Gaying it forward	Upasana Chauhan (Associate, Linklaters)
	Establishing and enhancing an impactful firmwide LGBT+ mentoring programme	Patrick McCann (Director of Learning, Linklaters)
10.30-10.45	Break	
(15 mins)	Dieak	
10:45-11:15 (30 mins)		Dean Lloyd (Global Diversity and Inclusion Lead, Watson Farley & Williams)
	Race	Jennie Dorsaint (Partner, Norton Rose Fulbright)
	Race ahead	Leon Stephenson (Partner, Reed Smith)
	Addressing Black representation at partner level in UK law firms	Chen Ikeogu (Partner, Trowers & Hamlins)
		Alexander Buckeridge-Hocking (Partner, Latham & Watkins)
11:15-11.45 (30 mins)	Menopause	Danielle Kingdon (Partner, Osborne Clarke)
	Hot stuff	Anna Cotgreave (Head of Rewards and Benefits,
	A conversation about menopause in the workplace	Clifford Chance)
		Bethany Daniel of Peppy Health
11.45-12.00	Myon up	
(15 mins)	Wrap up	
12:00-12:30	Networking tea and coffee	
(30 mins)	Treemorking tea and confee	

Location:

Norton Rose Fulbright, CRG1-3 3 More London Riverside, London, SE1 2AQ The ground floor reception team will direct you to the rooms